Известие

Collapse
No announcement yet.

Oт дебитомера ли е?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Oт дебитомера ли е?

Имам едно питане...
    1.относно разхода малко повече ми се вижда за таз кола...отива малко над 6(като макс.скорост повече от 130 не е вдигала и то за кратко).
    2.Пуши при изрязване и не само..пуши и когато съм примерно на 3 -та в града и на ниски обороти(под 2000)
    3.И последно ..пример...вземам завой плавно вкючвам 2-ра и давам газ..а тя вместо да се изстреля....мисли за момент, токато оборотите се качат около 2000 и тогава поема както си му е реда...
    Не ми свети никаква лампа по таблото..ако е от дебитомера има ли некакъв препарат да го почистя и да пробвам ако не стане да вземам бранд ню!
    ...Иначе си върви нема други ядове ...!
    Alfa Romeo 146 1,9 JTD-Be yourself!

Е караш турбо дизел все пак...докато се завърти турбинката е малко тегавинка...и после изведнъж тръгва....нормално е според мен
    Турбо лаг му се викаше на това май?

Колкото до разхода...май е с 0.5-1л по-висок от необходимото...аз карах марея със същия мотор и на извънградско ми даде 5.5 някъде със 110тина км/ч средна скорост...без много ръчкаджийски изпълнения, но и колата е по-тежичка все пак...

Колкото до пушенето...закачи я на диагностика..може да ти е богата сместа.
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Нищо ти няма на колата...
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
      Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от trouble
        Нищо ти няма на колата...
        ще се радвам да е така...

Comment

Колата си ти е екстра.Мойта почна да подпушва след кото я чипосах,ма то сигурно си е нормално.На мене на диагностика ми показва че дебитомера е отишъл съвсем,но проблеми и при мене нямя.А най странното е че дебитомера ми е обърнат наобратно,пробвали сме да го обърнеме както трябва но колата просто умира.Така че карай и си свиркай.Поздрави .
          146 JTD-2000г.
          Punto 1.2

Comment

Първоначално публикувано от monimsl
            Колата си ти е екстра.Мойта почна да подпушва след кото я чипосах,ма то сигурно си е нормално.На мене на диагностика ми показва че дебитомера е отишъл съвсем,но проблеми и при мене нямя.А най странното е че дебитомера ми е обърнат наобратно,пробвали сме да го обърнеме както трябва но колата просто умира.Така че карай и си свиркай.Поздрави .
            Аз така и мисля..да карам и да слушам хубава музика(без да свиря...щото не умея )...,но просто търсим мнение преди да се набутам на некой"разбирач".
            10х на всички писали!

Comment

Working...
            X